Zakelijke portretfotografie

 

Een goede en sterke corporate portretfoto is van groot belang. Bijvoorbeeld voor op Linkedin, het zogenoemde smoelenboek van uw bedrijf of voor een sollicitatieprocedure. De portretfoto is niet zelden het eerste waar u - online - op beoordeeld wordt.
Datzelfde geldt voor bedrijven. Een mooie en uniforme serie portretfoto’s van uw medewerkers, bijvoorbeeld op uw website, komt de uitstraling van uw bedrijf ten goede.   

Voor dat soort beelden bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan deze portretfoto’s in mijn eigen studio maken maar natuurlijk ook op uw eigen, vertrouwde locatie. Die keus ligt helemaal bij u.  

Voor welke optie u ook kiest, u ontvangt altijd minimaal één nabewerkte eindfoto (digitaal en in 4k). Uiteraard zijn deze beelden geoptimaliseerd voor online gebruik. U kunt ook altijd extra foto’s bij bestellen. De kosten hiervoor zijn €25,- per foto. 

Werkwijze

Ik doe niet aan vaste tijden per sessie, iedere sessie begint altijd met een kopje koffie of thee, dan even gesprek om even verder kennis te maken, definitief bepalen welke stijl u wilt, als u een visagiste bijgeboekt heeft gaat u eerst de make-up in en dan gaan we aan de slag. Tijdens het fotograferen kunt u op een scherm mee kijken hoe de foto’s worden en we zijn pas klaar als u tevreden bent! Na de sessie ga ik de foto’s nabewerken en in de meeste gevallen ontvangt u binnen 48 uur de nabewerkte foto(‘s) , bij sessies in de ochtend soms de zelfde dag al!

Bij bedrijven met grote groepen, houd er dan rekening mee dat een goed portret van iemand nemen ongeveer 5 tot 10 minuten duurt per persoon duurt. Daarom houd ik bij dagdeel boekingen een max van 6 tot max 8 personen per uur aan.

PRIJZEN

IN MIJN STUDIO:

 • Portretsessie met één eindfoto voor €95,- per persoon.

 • Portretsessie met mogelijkheid tot kleding of set wissel, inclusief 3 eindfoto’s voor €145,-. Per persoon

 • Portretsessie met groepen, inclusief één groepsfoto
  Twee tot vijf personen €65,- per persoon.
  Zes tot tien personen €55,- per persoon.
  Tien of meer personen €45,- per persoon.

BIJ U OP LOCATIE:

 • Eén tot twee persoon: € 125,- per persoon.

 • Drie tot vijf personen: € 100,- per persoon.

 • Zes tot tien personen: € 85,- per persoon 

  Per dag(deel) van 4 uur met max 6 personen per uur

 • Halve dag, €999,-

 • Hele dag €1.299,-

  Voor elke extra foto betaalt u €25,- per foto.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw en reis-/parkeerkosten

Een visagiste kan bijgeboekt worden, bij 1 tot 2 personen € 125,- extra per persoon en bij 3 of meer personen €95,- per persoon 

Tips voor een goede portretfoto

Vind je het altijd lastig om goed op een portretfoto te staan? In deze video geef ik je een paar tips waarmee je goed staat op elke portretfoto!

Sessie boeken

Uw naam *
Uw naam
Mua meeboeken?
Voorkeursdatam
Voorkeursdatam
Heeft u een datum dat u graag zou willen. geef dit dan aan dan kijken wij gelijk of dan kan

Alle genoemde prijzen zijn exlusief 21% btw en
reiskosten tot 50km vanaf de studio